logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 LIFESTYLE
Startpagina
 RUBRIEKEN
Beauty & Verzorging
Gezondheid
Kind & Opvoeding
Sport & Beweging
Baby
Seks & Relatie
Etiquette
Rich & Famous
Mode
Bekende personen
Dieet & Voeding
Mysteries & Weetjes
 DATING
Dating
 CALCULATORS
BMI calculator
BMR calculator
Calorie calculator
Caloriemeter
Streefhartslag meter
 LINKS
Gezondheid
Lifestyle
Kunst
Hobby
Spiritualiteit
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Hoe mannen zich verraden tijdens het flirten

Geef toe, je zou het wel leuk vinden mocht je weten hoe mannen tijdens het flirten onbewust signalen geven dat ze je wel zien zitten… Wij geven een aantal tips!

 

Als een man je wel ziet zitten, gaan zijn wenkbrauwen lichtjes op en neer. Hierbij komen ook de plooien van zijn voorhoofd meer te voorschijn. De lippen van de man zullen ook lichtjes samendrukken, alsof hij je een kus wilt geven.

Geïnteresseerde mannen zullen zich ook verraden doordat het wit van hun ogen meer te voorschijn komen. Hij geeft je door de combinatie van de optrekkende wenkbrauwen, samengedrukte lippen en de meer opengesperde ogen de indruk dat hij een mooie en aantrekkelijke verschijning ziet staan.

Mannen die je wel zien zitten, zullen in groep vrienden ook meer proberen opvallen. Zij zullen zich uit de groep lichtjes laten terugzakken, waardoor hij hoopt om je aandacht te trekken. Hij wenst alleen op te vallen en hierdoor concurrentie te vermijden. Deze mannen zullen ook “afwezig” zijn indien zijn vrienden met hem proberen te praten.

Een man die een vrouw wenst te versieren, zal er onderbewust voor zorgen dat hij er op zijn best uitziet. Alles zal op zijn plaats gestoken worden, de das en de kraag zal rechtgetrokken worden. Hij zal meer met zijn haar bezig zijn dan normaal. Kom je terug van het toilet, dan zal zijn haar er beter bijliggen dan de eerste maal dat jij hem zag. Mannen zijn meer met hun haar bezig dan dat je denkt.

Als hij bij een gesprek zijn veel gelaatsexpressie te voorschijn tovert, wees dan maar zeker dat hij je ziet zitten. Heeft hij echter na enkele seconden nog een “poker face”, dan mag je het wel vergeten. Mannen willen zich hierdoor op hun beste kant laten zien, alsof ze een leuke en onbezorgde persoonlijkheid hebben.

Als hij zijn kousen optrekt, mag je er 100% zeker van zijn dat hij je echt ziet zitten.

De man die je ziet “zitten”, zal ook net iets meer zuurstof in zijn longen innemen. Hierdoor zal zijn borstkas vergroten, wat hem de indruk geeft dat hij stoerder en robuuster overkomt. Zijn algemene houding zal veranderen. Hij zal ook meer rechtop gaan staan, lichtjes naar je toe gedraaid.

De eerste keer dat hij je ziet, zal hij snel je lichaam van boven tot onder bekijken. Onderbewust, wil hij eigenlijk dat je dat in de gaten gehad hebt. Dit geeft hem het gevoel dat je de boodschap ontvangen hebt van: “ik zie je als een potentiële sexpartner”.

Ziet hij je zitten, dan zal hij een licht zenuwachtig gedrag tonen. Overmatig aan zijn oorlel trekken, zijn ringbaartje betasten of zijn onderkaak aanraken.

Als mannen seksueel opgewonden geraken, zullen ze sneller ronde objecten aanraken. Deze doen hem echter denken aan de borsten van een vrouw. Spelen met de rondding van een glas op café is één van de populairste objecten. Dit is één van de uitwendige verschijnselen wat zijn gedachten op dat moment zijn over jou.

Herken je deze tips, dan ziet hij je echt wel zitten…

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 10/2/2010
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent lifestyle en gezondheid
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 
 ADVERTISING
 TOOLS & ZOEKEN
Interessante artikels
Ontdek leuke en interessante artikels omtrent relatie, seksualiteit, lifestyle, kinderen,...
Vind de date van je leven
Op zoek naar een partner of vrijgezel voor een relatie of vriendschap ?
Bereken je BMI
Bereken via NetOnline.be js BMI. Is je BMI goed of kan je hem verbeteren ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z