logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 LIFESTYLE
Startpagina
 RUBRIEKEN
Beauty & Verzorging
Gezondheid
Kind & Opvoeding
Sport & Beweging
Baby
Seks & Relatie
Etiquette
Rich & Famous
Mode
Bekende personen
Dieet & Voeding
Mysteries & Weetjes
 DATING
Dating
 CALCULATORS
BMI calculator
BMR calculator
Calorie calculator
Caloriemeter
Streefhartslag meter
 LINKS
Gezondheid
Lifestyle
Kunst
Hobby
Spiritualiteit
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Hoe kies je de ideale vrouwenschoen voor je huwelijk ?

Ben je op zoek naar het perfecte paar trouw- of feestschoenen? Het wordt beslist geen makkelijke keuze. Er zijn een aantal zaken waar je best op let om het ideale paar schoenen te vinden. Niet alleen is je smaak is heel belangrijk, maar je bruidsschoenen horen toch ook bij je jurk te passen. Op zich misschien niet zo’n groot probleem! Dat dacht je maar… Open of gesloten schoenen, witte, ivoorkleurige of parelmoer schoenen, schoenen zonder of met een hak,… Daarom overlopen we graag met jou eens wat tegenwoordig op de markt is en waar je best op let bij het kiezen...

Kies je schoenen een ruime tijd vooraf
Koop je schoenen ruim van te voren en misschien wel een half maatje groter dan je normale maat. Op je huwelijksdag sta je de hele dag en dan hebben je voeten vaak de neiging om wat op te zwellen. Loop je schoenen ook lang genoeg in. De stof of het leer is dan soepeler en de zool minder glad. Vermijd in elk geval dat je met nagelnieuwe schoenen op je huwelijksdag rondloopt.

Kies comfortabele schoenen
Bij het kiezen van je bruidsschoenen is het misschien toch aangeraden om even iets anders te werk te gaan dan bij het kiezen van je andere schoenen. Daarmee bedoelen we, ga misschien eerst op zoek naar een aantal “gemakkelijke” schoenen. Vergeet niet dat je op je huwelijksdag een hele dag moet staan, lopen en dansen. Wanneer je dit met knellende schoenen en bijgevolg pijnlijke voeten moet doormaken dan kan dit je dag toch aardig verpesten.

Kies schoenen die passen bij je jurk
De bruidsschoenen zijn een heel belangrijk deel van je outfit. Samen met je jurk vormen ze als het ware één geheel! Zorg dat je bij het kiezen van je schoenen je jurk goed in gedachten hebt en indien mogelijk dat je een stukje stof bij hebt om de kleuren zo goed mogelijk te laten samen passen.

Geen paniek moest je niet onmiddellijk de juiste kleur vinden. Er bestaan een aantal zaken die het zelfs mogelijk maken om om het even welk model van schoenen uit te voeren in de kleur van je bruidsjurk. Dus zelfs bij gekleurde bruidsjaponnen, kunnen er geen moeilijkheden meer optreden.

Uiteraard wordt alles zoveel gemakkelijker als je de schoenen kan kiezen in de bruidsmodezaak waar je jouw bruidsjapon kiest. Dan zie je onmiddellijk of je al dan niet de gepaste schoenen te pakken hebt.

Als je daar niet slaagde om je keuze te vinden of als je de mogelijkheid niet had om in de winkel schoenen te kopen dan neem je best bij de volgende pasbeurt van je bruidsjurk je schoenen mee die je elders vond. Dan kan de jurk nog aangepast worden op de juiste lengte. Schoenen die te hoog zijn, kunnen je rok te kort doen lijken; en andersom  zorgen  te platte schoenen ervoor dat je jurk te lang lijkt.

Onder een lange rok draag je ook best geen schoenen met een open hiel of open teen. Je schoenen verdwijnen dan helemaal onder je rok en bezorgen een minder mooi effect.

Je vermijdt ook beter gespen of scherpe versieringen aan je schoenen wanneer je een lange rok gekozen hebt. Zo voorkom je dat er onverwacht haperingen in je rok zouden komen. Wanneer je voor een korte rok koos, dan opteer je toch beter voor schoenen met een hak.

Kies de juiste hakken
Als je niet gewend bent om op hoge hakken te lopen, doe dat dan ook niet op je huwelijksdag. Kies in dit geval dan liever een brede en een iets lagere hak. Bij het kiezen voor de hoogte van de hakken kan ook het lengteverschil tussen jou en je aanstaande een belangrijk twistpunt zijn.

Kies je eigen schoen
Als laatste maar niet onbelangrijkste tip, willen we je erop wijzen dat je best een schoen kiest, die jij graag ziet en waar jij je goed bij voelt. Maar al te vaak laten toekomstige bruidjes zich beïnvloeden door de “kenners” die vinden dat één bepaalde schoen subliem staat bij die bepaalde jurk. Maar natuurlijk is het niet zo dat jij die mening deelt. Denk vooral aan jezelf. Het is jouw huwelijksdag en jij moet je die dag stralend voelen, niet de anderen.

Houd misschien wel indachtig dat wanneer je grote voeten hebt, je voeten nog groter lijken in een gladde, lage schoen. In dit geval kies je dan misschien toch liever een iets hogere hak en een bewerkt model, met een motief in.
 
Wanneer je deze tips kan volgen dan garanderen we je dat je op de mooiste dag van je leven op wolkjes zal lopen…

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 31/3/2006
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent lifestyle en gezondheid
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 
 ADVERTISING
 TOOLS & ZOEKEN
Interessante artikels
Ontdek leuke en interessante artikels omtrent relatie, seksualiteit, lifestyle, kinderen,...
Vind de date van je leven
Op zoek naar een partner of vrijgezel voor een relatie of vriendschap ?
Bereken je BMI
Bereken via NetOnline.be js BMI. Is je BMI goed of kan je hem verbeteren ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z