logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 LIFESTYLE
Startpagina
 RUBRIEKEN
Beauty & Verzorging
Gezondheid
Kind & Opvoeding
Sport & Beweging
Baby
Seks & Relatie
Etiquette
Rich & Famous
Mode
Bekende personen
Dieet & Voeding
Mysteries & Weetjes
 DATING
Dating
 CALCULATORS
BMI calculator
BMR calculator
Calorie calculator
Caloriemeter
Streefhartslag meter
 LINKS
Gezondheid
Lifestyle
Kunst
Hobby
Spiritualiteit
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links

 
  ARTIKELS - DETAIL
Hoe grotere borsten verkrijgen ?

Elke vrouw droomt ervan om mooie en volle borsten te hebben. Via de media zoals televisie, magazines, posters, … worden vrouwen aangespoord om te voldoen aan het schoonheidsideaal. Vandaag bestaan er hulpmiddeltjes en vrij zware ingrepen om de ideale boezem te verkrijgen. Vrouwen laten niet alleen hun borsten vergroten om te voldoen aan het schoonheidsideaal van mannen maar ook voor zichzelf. Op oudere leeftijd gaan borsten meer en meer gaan ‘doorhangen’. Het geeft vrouwen ook meer zelfvertrouwen als ze met een grotere boezem kunnen rondlopen.

Waarom mannen grote borsten willen ?
Vrouwen met grote borsten worden door mannen aanzien als potentiële “moeders” voor hun toekomstige kinderen. Grote borsten, grote melkklieren, om hun baby’s te voeden.

Borstvergroting
Bij een borstvergroting worden er inwendige prothesen gebruikt. Er worden bij een chirurgische ingreep 2 soorten prothesen gebruikt. De prothese met silicone-gelei en de prothese gevuld met een zoutwateroplossing. Borstprothesen kunnen aangebracht worden onder de borstklier of onder de borstspier. Vraag steeds raad aan je arts en licht je voldoende in omtrent de voordelen en nadelen van een borstvergroting.

Borstlift
Een borstlift kan een oplossing bieden voor borsten dia na verloop van tijd gaan doorhangen. De redenen kunnen uiteenlopend zijn: zwangerschap, gewichtsverlies, sporten, het niet dragen van een bh,… Een borstlift houdt in dat de tepel en borst worden teruggebracht naar het vroegere niveau. Er wordt bij de operatie geen weefsel weggenomen. Indien u te weinig borstweefsel heeft, kan overwegen worden om een combinatie borstlift en borstvergroting te laten uitvoeren. Vraag steeds raad aan je arts.

Tabletten
Er bestaan ook stimulerende middelen in tabletvorm. Deze bevatten stimulerende stoffen die een fysiologische werking uitoefenen op de vrouwelijke borst. Dergelijke tabletten beweren dat ze de vrouw mooie en gezonde borsten geven. Eigenlijk stimuleren ze de ontwikkeling van de melkklieren. Vraag steeds raad aan je arts of apotheker.

Verstevigende crèmes en gel
Deze kunnen een goede oplossing zijn indien je niet wenst over te gaan tot een zware ingreep zoals een operatie. Dergelijke crèmes en gels worden met de vingertoppen op de borsten aangebracht. Dergelijke borstvergrotende producten stimuleren de borsten om te zwellen. Uiteraard geven ze minder effect dat een borstvergroting. Het kan wel een alternatief zijn indien je een operatie niet ziet zitten.

Push-Up bh, Opvullingen
Dergelijke bh’s zijn uitdagend en sexy en tonen meer de spleet tussen de borsten. Het push-up effect is afhankelijk van het model, maar alle soorten zijn ze gebaseerd op hetzelfde systeem. De ondercup van de push-up bh, is stevig, en niet elastisch. De zijkanten van cups zijn strakker 'gesneden'. Hierdoor wordt de buste naar binnen wordt gedrukt. Er worden ook soms kussentjes geleverd, welke uit de bh kunnen worden gehaald. Het kussentje kan ook vervangen worden door een opblaasbaar model, door een gelkussentje of een waterkussentje.

Inzet cups
Inzet cups zijn anatomisch gevormde cups van siliconen-gel, schuif je simpel tussen je borsten en de cups van je beha, bikini of badpak. Het voordeel van deze cups is dat je geen chirurgische ingreep hoeft te laten uitvoeren. Ze passen zich ook goed aan aan je borsten. Dergelijke cups kunnen zorgen voor een maatje extra.

Neem je tijd en vraag raad !
Uiteindelijk moet er een onderscheidt gemaakt worden tussen hulpmiddeltjes en zware ingrepen. Indien je overweegt om een zware ingreep zoals een borstvergroting te laten uitvoegen is het aangeraden  om je zeer goed te informeren omtrent de voordelen en de nadelen van een borstvergrotende middelen en chirurgische ingrepen.

Bron - NetOnline Redactie - Geplaatst op: 13/7/2005
© 2007 - NetOnline.be. Geen enkel artikel mag overgenomen worden zonder toestemming van NetOnline.be.

Meer artikels omtrent lifestyle en gezondheid
Dit artikel aanbevelen aan een vriend, kennis ?
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van derde websites en voor de inhoud van website waarnaar het linkt.

 

 
 ADVERTISING
 TOOLS & ZOEKEN
Interessante artikels
Ontdek leuke en interessante artikels omtrent relatie, seksualiteit, lifestyle, kinderen,...
Vind de date van je leven
Op zoek naar een partner of vrijgezel voor een relatie of vriendschap ?
Bereken je BMI
Bereken via NetOnline.be js BMI. Is je BMI goed of kan je hem verbeteren ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z