logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Kikkererwten brood
Keuken Egyptische keuken
Bereidingstijd 55 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
Halve tl verse gist
Halve tl zout
75 gram kikkererwten meel
75 gram volkorenbloem
50 gram tarwebloem (extra om werkblad mee te bestuiven)
150 ml water
2el gehakte koriander
1 uitje fijn gehakt
1 pepertje fijn gehakt
olie
Bereidingswijze:
Doe al het meel, het zout en het gist in een kom en zeef hier overheen het kikkererwtenmeel.
Hak het koriander, het uitje en de peper fijn (liefs in de mixer)
Doe dit in de kom en meng alles goed door.

Voeg nu het water toe en meng alles tot een soepel deeg.

Laat dit nu 15 min afgedekt rusten.
Kneed het deeg nu nog eens 7 tot 8 minuten.
Verdeel het deeg over 8 gelijken stukken en laat het nog eens 5 min rusten.
Bestuif het werkblad met bloem en rol het stukje deeg uit tot een brood van zo`n 18 cm rond.

Laat elk brood minstens 5 min rusten voor je het begint te bakken.

Bak de broden in een koekenpan met dikke bodem (Marokkaanse broodpan of pizzapan)

Bak ze van beide kanten goudbruin en besmeer ze met olie.

EET SMAKELIJK

Variatie tip: voeg ook eens 1 teentje knoflook toe als je ervan houd. Serveren met Indiaanse of surinaamse gerechten.
Aantal raadplegingen: 5004
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z