logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Gebakken scampi met kerrie
Keuken Indische keuken
Bereidingstijd 65 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
480 g scampi
3 rijpe tomaten
2 uien
2 appels, type renet
½ knoflookteentje
200 ml kokosmelk
2 koffielepels olie
2 koffielepels citroensap
3 koffielepels kerriepoeder
200 ml water
1 snufje kaneel
enkele kardamomzaadjes
1 snufje geraspte nootmuskaat
Peper en zout
Bereidingswijze:
Schil de appels, de uien en de knoflook. Pel en ontpit de tomaten. Pureer afzonderlijk de ui, de appel en de tomaat. Hak de knoflook fijn. Verhit 1 koffielepel olie in een pan. Bak de scampi er gedurende 5 minuten op een hoog vuur in aan. Kruid met peper en schep ze uit de pan. Fruit de ui in dezelfde pan in 1 koffielepel olie. Voeg na 5 minuten de knoflook toe en de gepureerde appel. Laat 5 minuten bakken en voeg dan de tomatenpuree toe. Kruid met een snufje zout. Breng de saus op smaak met de gepelde kardamomzaadjes, 2 ½ koffielepel kerriepoeder, de kaneel, de nootmuskaat en de kokosmelk. Voeg 1 koffielepel citroensap en het water toe. Laat onafgedekt op een zacht vuurtje koken gedurende 25 minuten. Leg de scampi er nog voor 5 minuten bij. Voeg net voor het opdienen nog een halve koffielepel kerrie en 1 koffielepel citroensap toe. De saus moet vast zijn zoals een puree, met een donkerbruine kleur

Dien op met rijst
Aantal raadplegingen: 45770
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z