logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Dorado met gambas
Keuken Italiaanse keuken
Bereidingstijd 35 minuten
Aantal personen 3
Ingrediënten:
1 dorado van 500gram (schoongemaakt)
handje coctail garnalen (150 tot 250 gram)
1 Uitje gesnippert
4 aardappels in halve maantjes
2 tomaten in blokjes
3 teentjes knoflook fijn gesneden
1 citroen
Kwart theeglas olijf olie
Kwart thee glas zonnebloem olie
1 tl zwatre peper
1tl zout
Halve zakje safraan
1 tl gember
Halve el paprika poeder
Halve tl ras el hanoet
Halve tl komijn
Kwart bosje kasbour
Kwart bosje peterselie
1 dl water
Bereidingswijze:
Soel de vis schoon en doe deze in een zeef.
Ondertussen doe je de kruiden, olieen, specerijen, gehakte knoflook, halve citroen sap, water en ui in een kom en meng je goed samen.
dan wrijf je de vis in met een kwart van het mengsel en zet je het in een overschotel of bak plaat.
In de holte van de vis doe je een beetje van et mengsel en beetje tomaat en 1 schijf citroen in tween gedeeld.
(bewaar 3el van het kruiden mengsel voor de gamba`s)
Schil en snijd de aardappels in halve manen en vermeng deze met het mengsel en de tomaten.

Dan doe je ze bij de vis op de bak plaat en zet je de vis in de oven op 150 graden voor 30 min met folie erover!

Na 30 minuten haal de folie eraf en laat je het nog 10 min op 160 door koken.
Doe de gamba`s in een koekenpan en vermeng ze met het kruidenmengsel.
bak ze 1 minuut aan.
Haal de bijna gare vis uit de over en decoreer ze met de gambas.

Zet de oven op 150 graden en bak de vis af.

Het gerecht is klaar wanneer de aardappeltjes goed gaar zijn.
Aantal raadplegingen: 18945
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z