logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Zoekertjes

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Winterse ovenschotel met gehakt en witloof
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 90 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
750 g bereid gehakt
6 grote aardappelen
800 g witloof
3 eieren
2 eetlepels paneermeel
2 dl room
ongeveer 3 dl melk
150 gr blauwgeaderde kaas (b.v.: danish blue, gorgonzola,...)
1 eetlepel boter
1/4 koffielepel tijm
nootmuskaat
peper en zout
Bereidingswijze:
Voorbereiding

Snij de aardappelen in hele dunne schijfjes van ongeveer 2 mm. Snipper het witloof fijn. Meng het gehakt samen met de eieren, het paneermeel en breng het op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Snij nadien de kaas in blokjes.

Bereiding

Schik de schijfjes aardappelen in een grote diepe ovenschotel. Bedek het met de witloofsnippers. Verdeel er de stukjes kaas over en kruid met tijm, muskaatnoot, peper en zout. Giet er de room over en vul de schotel verder met melk tot boven de aardappelen, dit is heel belangrijk anders zijn de aardappelen niet gaar! Tenslotte bedek je de schotel met het gehakt. Dek dit af met aluminiumfolie en schuif in de voorverwarmde oven op 200░C. Verwijder na 30 minuten de aluminiumfolie en verdeel er de boter over in stukjes. Laat dit nog 30 minuten verder bakken. Schakel de oven uit en laat nog 10 minuten rusten, dien dit dan onmiddellijk op.
Aantal raadplegingen: 11671
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
02. Banner Sport Male 300 x 250 210314
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z