logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Dorade uit de oven
Keuken Franse keuken
Bereidingstijd 50 minuten
Aantal personen 2
Ingrediënten:
1 dorade
Voor de marinade:
1/2 ui
1 teentje knoflook
1/2 bosje koriander
1 el olie
1 tl paprikapoeder
1/2 tl zwarte peper
1/2 tl zout
1/2 tl komijn
1/2 envelopje saffraan (mespuntje ongeveer)
Voor de tomatensaus:
1 uitje
2 el olie
3 zachte (!) tomaten
1 bosje koriander
1/2 tl komijn
1/2 tl zwarte peper
1 tl paprikapoeder
1 el blanke rozijnen
Eventueel een glaasje water
Aluminiumfolie
Bereidingswijze:
Maak de vis goed schoon aan binnenkant en buitenkant. Haal de ingewanden eruit en de kop eraf als je die er niet bij wilt. Meng dan de ingredienten voor de marinade en wrijf hiermee de vis in, ook aan de binnenkant. Laat dit zo lang mogelijk marineren. Fruit ondertussen de ui voor de tomatensaus en snijd de tomaten in kleine stukjes. Zorg dat je echt zachte tomaten neemt, want ik had een beetje hardere en zo werd het geen echte saus zoals de vorige keer toen ik wel zachte tomaten had. Verwarm de oven voor op 180 graden. Neem een ovenschaal en doe hierin de stukjes tomaat, de ui, olie, rozijnen en kruiden. Meng het goed door elkaar en leg dan de vis erin. zorg dat die ook goed gemengd is met alle kruiden en uien enz. Bak hem eerst 30 met aluminiumfolie erover in de oven en daarna nog ongeveer 15 minuten zonder folie.

Lekker met brood en een salade.
Aantal raadplegingen: 22207
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z