250 gr verse fettuccine (zonder eieren)
12 oesters
12 verse gepelde grote garnalen
rucola
olijfolie extravergine
1 teentje look
Peper en zout
Bereidingswijze:
Open de oesters en haal ze uit de schelpen.
Snijd het vruchtvlees van de oesters en de garnalen heel fijn.
Bak dit in de olie met de look en rucola en voeg er op het laatst de versgemalen peper en zout toe.
Kook de pasta beetgaar en meng de fettuccine met de saus.
Bereid individuele porties en werk af met de schelpen en wat verse rucola.
Aantal raadplegingen: 3772
NetOnline kan niet verantwoordelijk
gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste
recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept
hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact
opnemen met ons.
RECEPTEN
GASTRONOMIE
Restaurants
zoeken Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een
gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën
en recepten.
Kooktips Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals
uit de keuken !
Cocktailrecepten Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten
op NetOnline.be.
Interessante links Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m.
eten en drinken, gastronomie ?