logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Zoekertjes

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Koulourakia me souzami (sesamringen)
Keuken Griekse keuken
Bereidingstijd 40 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
1 ei
4 takjes koriander
1/2 theelepel zout
1/2 zakje gedroogde gist (ca. 4 g.)
250 gr. bloem
4 eetlepels sesamzaad
1/2 eetlepel grof gemalen zeezout
(ca. 1 eetlepel olijfolie om in te vetten)
bakpapier
Bereidingswijze:
Meng de bloem, gist en het zout.
Knip koriander fijn en meng opnieuw.
Kneed met ca. 1 1/2 dl handwarm water de massa tot een soepel deeg.
Laat deeg op een warme plaats ca. 1 uur rijzen. Let er wel op dat het deeg afgedekt is!
Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet in met olie.
Rooster sesamzaadjes in pan zonder olie of boter tot ze mooi lichtbruin zijn en laat ze op een plat bord afkoelen.
Bestuif een plat, groot oppervlak met bloem.
Verdeel je deeg in 12 stukken.
Maak worstjes van je stukken deeg.
Vorm rondjes en plak de eindjes aan elkaar met water.
Klop een ei los, bestrijk er je deeg mee en haal door de sesamzaadjes.
Leg je ringen op de bakplaat en laat ze nog een 30-tal minuten rijzen.

Verwarm je over voor op 225░C.
Bestrooi je ringen met zeezout en laat in het midden van de oven zo'n 20 minuten bakken tot ze lichtbruin zijn.
Laten afkoelen op een rooster.
Smakelijk!
Aantal raadplegingen: 1369
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
02. Banner Sport Male 300 x 250 210314
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z
advertentie sluiten x