- Was de groenten en de verse kruiden
- Snijd de prei in julienne
- Snijd de pijpajuintjes fijn
- Blancheer de prei
- Kruid de vis met peper en zout
- Dompel de tomaat onder in kokend water, verfris ze en verwijder de huid.
- Snij de tomaat in dunne schijfjes
- Bereid een vinaigrette met olie, witte wijnazijn en fijngesneden kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
- Verpak de dorade filets met de geblancheerde prei, de pijpajuintjes en de vinaigrette in een papillot.
- Gaar de papillot in een zeer hete oven gedurende 5 minuten.
- Schik de in gesneden tomaat op een bord samen met de vis en wat kookvocht.
- Werk verder af met kruiden en pijpajuintjes
Aantal raadplegingen: 14746
NetOnline kan niet verantwoordelijk
gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste
recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept
hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact
opnemen met ons.
RECEPTEN
GASTRONOMIE
Restaurants
zoeken Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een
gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën
en recepten.
Kooktips Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals
uit de keuken !
Cocktailrecepten Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten
op NetOnline.be.
Interessante links Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m.
eten en drinken, gastronomie ?