8 sneetjes meergranenbrood
2 el fijngesneden rode ui
3 el fijngesneden bieslook
2 el fijngehakte peterselie
sap van 1 limoen
4 el light mayonaise
2 el mosterd
zout
versgemalen peper
veldsla of waterkers
Bereidingswijze:
Snij de kalkoenfilet in blokjes.
Meng deze met de ui, de verse kruiden, de mayonaise, de mosterd en het limoensap.
Breng op smaak met zout en peper.
Neem 4 sneetjes meergranenbrood en beleg ze met wat veldsla.
Verdeel er de kalkoensalade over en bedek telkens met een tweede sneetje brood
Aantal raadplegingen: 9561
NetOnline kan niet verantwoordelijk
gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste
recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept
hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact
opnemen met ons.
RECEPTEN
GASTRONOMIE
Restaurants
zoeken Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een
gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën
en recepten.
Kooktips Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals
uit de keuken !
Cocktailrecepten Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten
op NetOnline.be.
Interessante links Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m.
eten en drinken, gastronomie ?