logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Zoekertjes

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Kalfsblanquette
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 55 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
750 gr kalfsstoofvlees (blokjes)
250 gr kalfsgehakt
2 wortelen
1 ui
1 takje groene selder
250 gr champignons
1 ei
1 eierdooier
2 dl room
boter of olie
sap van 1/2 citroen
kruidentuiltje (tijm, laurier, peterselie-
peper en zout
bouillonblokje
Bereidingswijze:
Pel de ui, spoel de selder, schraap de wortelen en snipper alle groenten fijn.
Bak het vlees (in porties) even rondom aan in een nootje boter.
Kruid met peper en zout.
Voeg de ui, wortelen en selder toe en laat kort meebakken.
Schenk er water bij tot het vlees onder staat.
Doe er het kruidentuiltje bij en het bouillonblokje.
Zet het deksel op de pan en laat 30 minuten zachtjes stoven.
Maak het kalfsgehakt aan met het ei.
Kruid eventueel bij met peper en zout.
Rol nootgrote balletjes van het gehakt en voeg die bij het vlees.
Laat 20 minuten onder deksel stoven.
Borstel de champignons schoon, snij ze in plakjes en voeg ze bij het vlees.
Laat 5 minuten onder deksel stoven.
Schep voorzichtig om en verwijder het kruidentuiltje.
Klop de eierdooier los met de room.
Voeg die bij de saus en schep intussen goed om.
Laat op een zacht vuur nog een paar minuten sudderen tot de saus indikt.
Breng op smaak met citroensap en kruid eventueel bij met peper en zout.
Serveer goed heet, met gekookte aardappelen of rijst.
Aantal raadplegingen: 92514
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
02. Banner Sport Male 300 x 250 210314
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z
advertentie sluiten x
01. Mail template new collection female 580x530 - 110814 - 311014