logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Bretoense kreeft met witloof
Keuken Franse keuken
Bereidingstijd 30 - 60 minuten minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
2 kreeften van zo'n 500 g
600 g witloof
1 koffielepel currypoeder
1/2 liter witte wijn
1/2 liter visfumet (getrokken van koppen en graten)
boter
1/4 l room
peper en zout

Court-bouillon :

water
bouquet garni
selder
wortel
ui
peper
zout
cayennepeper
Bereidingswijze:
De stronken witloof stoven in boter. De kreeften tien minuten koken in een court-bouillon. De kreeften uit de pan halen en het vlees verwijderen. De pantsers stoven in boter. De warmte in de pan blussen met witte wijn, visfumet en room. Aan de kook brengen en alles tien minuten laten koken. Het kookvocht zeven, kruiden met peper en zout en van het vuur af opkloppen met klontjes harde boter.

De binnenkant van vier flanvormen met blaadjes gestoofd witloof bekleden. De rest van het witloof fijnsnijden en mengen met currypoeder. De vormen opvullen met fijngesneden witloof en kreeftenvlees. De inhoud aandrukken. Kruiden met peper en zout. De vormen in een schaal met heet water plaatsen en de schaal tien minuten in een oven van 180 zetten. De vormen omdraaien op warme borden. De saus rond de chartreuse van kreeft en witloof uitgieten.
Aantal raadplegingen: 12388
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z