logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Forel met roze peper en champignons
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 40 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
8 forelfilets
70 g boter
2 eetlepels arachideolie
1 eetlepel roze peper
2 cm gemberwortel
1 sjalotje
10 cl witte wijn
250 g zure room
Bieslook
150 g cantharellen
150 g veldchampignons
150 g oesterzwammen
Peper en zout
Bereidingswijze:
Pel en hak de sjalot. Schil het stuk gemberwortel en hak het fijn. Spoel de roze peper balletjes en laat ze uitlekken. Maak de champignons schoon en droog ze af met een vochtige handdoek. Snij de grootste fijn en fruit ze ongeveer 15 minuten in de olie op een matig vuur. Laat ze uitlekken. Droog de pan en fruit er de sjalot in 30g warme boter. Bak het nog 5 minuten op een matig vuur. Schroei de forelfilets dicht in een braadpan, 1 minuut per zijde, in de rest van de boter. Doe er zout en peper op en hou ze warm. Blus het braadvocht met witte wijn, voeg er de gember aan toe en laat het voor 3/4 indikken. Voeg er de room, de roze peper balletjes en het gehakte sjalotje aan toe en laat inkoken tot de helft. Schik 2 forelfilets per bord, giet er de warme saus rond. Schik de champignons in het midden en versier het geheel met bieslook
Aantal raadplegingen: 10126
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z