logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Cordon bleu van zeeduivel en chorizo
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 60 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
Dat je met een doodgewone puree en eieren echt kan toveren, bewijst deze aardappelsouffle. Het neemt iets meer tijd in beslag, maar het resultaat is een cordon bleu waardig.

5 middelgrote bloemige aardappelen
4 eetlepel room
4 eieren
1 eetlepel olijfolie
1.5 kopje melk
2 eetlepel geraspte parmezaan
1.5 theelepel muskaatnoot
1 eetlepel boter
zout en peper
bloem
400 gram zeeduivel
12 schijfjes chorizo
2 busseltjes rucola
1 eetlepel balsamico-azijn
Bereidingswijze:
Kook de geschilde aardappelen gaar. Maak een puree met de aardappelen, 1 eigeel, melk en muskaatnoot. Breng op smaak met peper en zout. Meng de aardappelpuree met de room en 3 eigelen. Spatel er vervolgens 4 eiwitten onder en voeg de parmezaan toe. Beboter 4 ovenschaaltjes, bestuif ze met bloem en klop ze uit zodat alle overtollige bloem eruit valt. Vul de schaaltjes voor 2/3 met puree en zet ze gedurende 30 min in een voorverwarmde oven op 220?C.

Snijd de zeeduivel in fijne plakjes en leg er telkens een stukje chorizo tussen: 100 g zeeduivel en 3 plakjes chorizo per persoon. Leg de cordon bleu's van zeeduivel op zilverpapier en gaar ze gedurende 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180?C.

Was de rucola, verwijder de steeltjes, kruid met peper en zout en meng er een scheutje olijfolie en een scheutje balsamico-azijn onder. Leg een beetje sla op een bord. Schik er een torentje van aardappelsouffle en cordon bleu op.

Tips:
Geen visliefhebber? Dit gerecht is ook lekker met een stukje kip.
Aantal raadplegingen: 12114
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z