logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Zoekertjes

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Ardeens gebraad met champagnesaus en aardappelsoufflé.
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 60 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
75g boter,
1kg ardeens gebraad,
1ui,
21/2dl droge schuimwijn,
1 bakje champignons,
sap van 1 citroen,
1 doosje room,
wat marjolein of provencaalse kruiden.
Een scheutje water,
4 stronkjes witloof,
2 tomaten,
200g boontjes,
4 sneden gerookt spek.
Voor de aardappelsoufflé: 1kg aardappelen, ¼ l melk, 50g boter, 1 ei, kruiden
Bereidingswijze:
Laat de boter lichtbruin kleuren. Breng er het vlees in en bak bruin aan alle zijden. Kruiden met peper en een beetje marjolein. (geen zout). Als het vlees bruin is, de klein gesneden ui er bij voegen. Blussen met schuimwijn en verder laten gaar worden op een zacht vuurtje met gesloten deksel.

Stoof ondertussen de champignons in wat boter, kruiden en wat citroensap. (afgedekt).

Als het vlees gaar is, haal het uit de pan en snijd het in fijne plakjes, warm houden.
Giet het sap van de champignons, bij de jus van het vlees en breng nog een dl water bij. Dik op met wat maïzena, kruid naar smaak met peper en zout en marjolein. Werk af met wat room.

Het witloof reinigen en stoven in een pan, kruiden met peper, zout en gebeurlijk wat nootmuskaat.

Tomaat in twee snijden, provencaalse kruiden erop strooien en in een voorverwarmde oven 10min bakken.
Aantal raadplegingen: 41536
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
02. Banner Sport Male 300 x 250 210314
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z
advertentie sluiten x
01. Mail template new collection female 580x530 - 110814 - 311014