logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Gebakken lengfilet met groentereepjes en citroensaus
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 60 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
600g lengfilet.
Saus: 1/2ui, ¼ prei, ¼ selder, 1 takje tijm, 1 teentje knoflook, 5 takjes citroenkruid (citroenelle), 1 doosje room, 1dl witte wijn, 80g hoeveboter, 1dl visbouillon.

Garnituur: 1 wortel, ½ courgette, 1/8 knolselder, 50g boter, 4 citroenkruidblaadjes.
Bereidingswijze:
De gereinigde en fijn versneden ui, prei, selder, tijm, look en citroenkruidtakjes stoven in de boter. De visbouillon en de wijn toevoegen en 5min laten inkoken.

Vervolgens de room toevoegen en nog eens 5min laten inkoken, de saus zeven, nog enkele min laten koken en lichtjes binden met beurre manié. De saus opwerken met boter. Kruiden en afwerken met fijn versneden citroenkruidblaadjes.

De visfilets spoelen in koud water en drogen. Kruiden met peper en zout en in bloem wentelen. De vis aanbakken in boter tot deze bruin en doorbakken is, kruiden.

De groenten in lange repen snijden. Stoven in boter tot ze beetgaar zijn en kruiden met peper en zout.

De saus op een warm bord dresseren. Leg hierop de visfilets. Omring ze met de groentenreepjes. Leg er een citroenkruidblaadje op.
Aantal raadplegingen: 17011
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z