logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Zoekertjes

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Belgisch Stoofvlees
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 180 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
50 g boter
1 kg stoofvlees
2 grote uien, gepeld en in ringen gesneden
1/2 liter pils
1 takje tijm
2 laurierblaadjes
peper en zout
1 grote snee brood, aan twee kanten met mosterd bestreken
Bereidingswijze:
Smelt de boter in een grote steelpan.
Bak het vlees in kleine porties goed bruin.
Als je al het vlees tegelijk in de pan doet, zal de pan te fel afkoelen en het vlees niet bakken maar koken, waardoor het taai wordt.)
Schep het vlees telkens over in een dipe pan met dikke bodem.
Bak daarna (ook in de steelpan) de uiringen in dezelfde boter waarin je eerder het vlees hebt gebakken.
Schep ze ook bij het vlees.
Giet de pils in de steelpan en roer alles los.
Giet over het vlees.
Giet de pils in de steelpan en roer alles los.
Giet over het vlees.
Zet nu de diepe pan met het vlees op het vuur.
Voeg de tijm en de laurierblaadjes toe.
Breng op smaak met peper en zout en leg de boterham er bovenop.
Laat 2 Ó 2,5 uur heel zachtjes pruttelen.
Roer af en toe.
Aantal raadplegingen: 117998
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z
advertentie sluiten x