logo
Als startpagina
Zoek dienst / product
 
Home Nieuws Entertainment

Business

Carriere Geld ICT Auto Wonen Reizen Lifestyle Fun Culinair Sitemap
auto
Auto

Jobs


Immo


Weer

Dating

Lenen

Reizen


Games

windows dedicated server hosting by COMBELL
WorkTalia Vacatures
 GASTRONOMIE
Startpagina
Links
 RECEPTEN
Top recepten
Recepten per gang
Recepten per land
Voorgerechten
Soepgerechten
Salades
Vleesgerechten
Visgerechten
Wild & Gevogelte
Nagerechten
 VOEDING
Vlees
Gevogelte
Vis
Fruit
Groenten
Zuivel
Kruiden
Dranken
 KOKEN EN SERVEREN
Kooktips en techniek
Tafeltips & Etiquette
 DRANKEN
Wijn
Likeuren
Drankrecepten
Cocktailrecepten
 RESTAURANTS
Restaurants zoeken
 TOOLS
Kruidenwijzer
Calculators
Ovenstanden
 CHANNELS
Actualiteit
Entertainment
Ondernemen
Auto & Mobiliteit
Financieel & Geld
ICT & Internet
Immo & Wonen
Jobs & Carrière
GSM & Telecom
Reizen & Vakantie
Lifestyle & Gezond.
Gastronomie
Games & Fun
Zoekertjes
Links
 
  RECEPTEN - RECEPT - GERECHT - GERECHTEN Vorige pagina
Gegratineerde scampi's met asperges
Keuken Belgische keuken
Bereidingstijd 30 minuten
Aantal personen 4
Ingrediënten:
12 grote scampi's
8 asperges
1 kopje bladspinazie
8 tortelli ricotta spinacci
100 g geraspte gruyère
1,5 dl room
1 dl droge witte wijn
nootmuskaat
peper en zout
Bereidingswijze:
Pel de scampi's.
Breng de droge witte wijn aan de kook en leg er de scampi's in.
Kruid met peper en zout en laat 4 à 6 minuten zachtjes gaar worden.
Haal de scampi's uit de pan.
Laat het kookvocht inkoken tot u ongeveer 2 el overhoudt.
Voeg de room toe en laat lichtjes indikken.
Intussen bereidt u de asperges. Leg de diepgevroren asperges in een grote kookpan lichtgezouten, kokend water.
Na 6 min. voegt u de tortelli toe.
Laat nog 4 min. verder koken.
Giet af en snij de asperges in stukjes van ongeveer 2cm.
Doe de aspergestukjes, de tortelli en de scampi's en de bladspinazie bij de room.
Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Schep goed om en verdeel de bereiding over ovenschaaltjes of schelpen.
Strooi er de geraspte gruyère over.
Laat kleuren onder de grill.
Als u de bereiding vooraf klaarmaakt, kunt u ze best eerst 10 min. opwarmen in de oven.
Geef er stokbrood bij.
Aantal raadplegingen: 9387
NetOnline kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste recepten van haar leden / gebruikers. Mocht uw recept hier ten onrechte vermeld staan kunt u steeds contact opnemen met ons.
 
 RECEPTEN
Doorzoek 2679 recepten
Geef het eerste ingrediënt in
Geef een tweede ingrediënt in
Geef een derde ingrediënt in
Geef de soort gang in
Geef de soort keuken in:
 GASTRONOMIE
Restaurants zoeken
Op zoek naar een restaurant in uw buurt ? Zoek een gezellig restaurant via NetOnline.
Kookboeken
Ontdek interessante kookboeken boordevol ideeën en recepten.
Kooktips
Ontdek meer interessante kooktips en weetjes van professionals uit de keuken !
Cocktailrecepten
Ontdek de lekkerste en originele cocktailrecepten op NetOnline.be.
Interessante links
Bent u op zoek naar de meest interessante links i.v.m. eten en drinken, gastronomie ?
© NetOnline 2011 - Privacy policy | Disclaimer | Hosting by COMBELL | Adverteren | Contact | Sitemap
beste www-sites:a- b- c- d- e- f- g- h- i- j- k- l- m- n- o- p- q- r- s- t- u- v- w- x- y z